Familierecht Nederland
Juridisch advies en rechtsbijstand

Vechtscheiding

Niet iedere echtscheiding verloopt soepel en kan bij één van de partijen zo beladen worden, dat de ander in de verdrukking dreigt te komen. In onze rechtspraktijk komt het met enige regelmaat voor dat beide partijen de (koop)woning niet willen opgeven, terwijl nog langer samenwonen ook niet gewenst is. Ook wil het nogal eens voorkomen dat de alleenverdiener, niet bereid is de ander financieel te onderhouden. Zijn er gezamenlijke kinderen dan gebeurt het wel dat de ene partij, de omgang met de kinderen aan de andere partij niet gunt.

Krijgt u te maken met een situatie die voor u niet acceptabel is en ook nog is onredelijk is, dan kunt u onze familierechtadvocaten inschakelen om bij de rechter een voorlopige voorziening aan te vragen die dan van toepassing is, tot de scheiding helemaal is geregeld.

Neemt u in dat geval zo snel mogelijk contact op met één van onze advocaten. Zij zijn zeer ervaren in het aanvragen van voorzieningen die op zeer korte termijn aan de rechter kunnen worden voorgelegd.

U kunt onze advocaten telefonisch bereiken via de nummers:

020 520 69 00 of 085 130 56 90 of mobiel 06 -111 353 07.